Image Alt
  /  Centar   /  Novosti i događanja   /  Uređivanje članstva Udruge Prijatelji KŠC “Sveti Pavao” Zenica

Uređivanje članstva Udruge Prijatelji KŠC “Sveti Pavao” Zenica

Poštovani!

S obzirom da je u tijeku aktivnost uređivanja članstva Udruge Prijatelji KŠC “Sveti Pavao” u Zenici informiram Vas o sljedećem s ciljem nastavljanja daljnje Vaše suradnje s Udrugom.

– Ukoliko ste već do sada bili član Udruge i popunili pristupnicu za članstvo potrebno je da dođete u ured Udruge i uplatite članarinu za tekuću 2013. godinu ( 1 KM mjesečno ili 12 KM godišnje)
– Ukoliko niste bili član Udruge, a to želite, dođite u ured kako biste popunjavanjem pristupnice postali članom te platili članarinu (1 KM mjesečno ili 12 KM godišnje).

Ured se nalazi u prostorijama KŠC “Sveti Pavao” Zenica na prizemlju i radi svakog utorka od 14:30 – 16:30.

Još jednom zahvaljujem dosadašnjim članovima za suradnju, a onima koji će tek postati njezini članovi zahvaljujem na ukazanom povjerenju i nadam se da ćemo svi zajedno doprinijeti realiziranju mnogih aktivnosti na dobrobit onih zbog kojih je Udruga i osnovana, učenika KŠC “Sveti Pavao” u Zenici (prihodima Božićnog humanitarnog koncerta pomogli smo novčano 17 socijalno ugroženih obitelji učenika našeg Centra, a prihodima zadnje donatorske večeri kupljena je sportska oprema ekipama osnovne škole i gimnazije).

Zenica, travanj 2013. godina
Predsjednica Udruge
Dragana Livančić