Image Alt

KŠC Zenica

  /  Centar   /  Nagrada za najbolju učenicu i školu u Federaciji BiH
KSC Sveti Pavao - Priznanje 2023

Nagrada za najbolju učenicu i školu u Federaciji BiH

Federalno ministarstvo za obrazovanje i nauku u suradnji sa kantonalnim ministarstvima obrazovanja, nakon iznesenih prijedloga, nagradili su najbolje učenike i škole u Federaciji BiH. Ukupno je nagrađeno 59 učenika iz svih deset kantona (po 3 učenika osnovca i po 3 učenika srednjoškolca) za postignute uspjehe u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima u školskoj 2021./2022. godini i 56 škola koje su omogućile učenicima stjecanje kvalitetnog znanja, odnosno “za prepoznavanje, poticanje i usmjeravanje talentiranih učenika ka putevima utemeljenim na znanju“, kako je navedeno na priznanju. Ponosni smo što je jednu od nagrada za najbolju učenicu dobila Sara Dautbegović, naša prošlogodišnja maturantica Opće gimnazije.

Posebno nam je čast i zadovoljstvo što je i našoj školi, Opća gimnazija KŠC “Sv. Pavao” Zenica, uručeno priznanje u okviru ovoga programa. Priznanje koje smo dobili predstavlja potvrdu o radu i zalaganju svih djelatnika i uprave naše škole, ali je i motiv u budućem radu u nastavnim i izvannastavnim aktivnostima. Velika nam je čast da je Federalno ministarstvo prepoznalo rad i zalaganje naših djelatnika  kako u obrazovanju tako i odgoju učenika.

S vama dragi učenici, roditelji i djelatnici, želimo podijeliti radost ovoga uspjeha koji smo zasigurno zajedno ostvarili.