Image Alt
  /  Oglasna ploča OŠ   /  Obavijest za roditelje djece koja trebaju krenuti u prvi razred osnovne škole u školskoj 2023./2024.god.

Obavijest za roditelje djece koja trebaju krenuti u prvi razred osnovne škole u školskoj 2023./2024.god.

Obavještavamo sve roditelje/ skrbnike koji bi željeli da njihova djeca pohađaju nastavu u Katoličkom školskom centru „Sveti Pavao“ – osnovna škola u Zenici da trebaju prijaviti svoje dijete za prvi razred u školskoj 2023./2024.god. te da će se evidentiranje prijavljene djece obavljati putem upitnika prijavom na LINK od 23.12.2022. do 11.1.2023. godine. 

Evidenciju sve djece za prijem u Katolički školski centar „Sveti Pavao“ – osnovna škola u Zenici obavljamo kako bismo na vrijeme mogli planirati upis u prvi razred i dostaviti podatke Ministarstvu o broju učenika koji će pohađati Program obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja (POPOiO).

Program obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja u školskoj 2022./2023.god. namijenjen je djeci koja će do 1. ožujka 2023. god. navršiti 5 godina i 6 mjeseci života i koja nisu pohađala neku od predškolskih ustanova.

Nakon evidentiranja djece, o njihovom upisu u Program obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja i o vremenu realizacije Programa, roditelji/ skrbnici će biti obaviješteni putem sredstava javnog informiranja i putem obavještenja na našoj školi.

KŠC “Sveti Pavao” – Uprava