Image Alt

KŠC Zenica

  /  Gimnazija   /  Obavijesti za roditelje i učenike u svezi predmeta fizika

Obavijesti za roditelje i učenike u svezi predmeta fizika

 •  

  – ZA RODITELJE –

  – Na temelju višegodišnje prakse i ove školske godine, tijekom zimskog raspusta, realizira se školski projekt “Susret roditelja s profesorima”.
  – Ovaj susret je osmišljen kao informativno-konsultativni razgovor roditelja s onim nastavnicima koji predaju predmete u kojima njihova djeca imaju problema sa svladavanjem gradiva i postizanjem odgovarajućih ocjena.
  – Razgovor se obavlja na dobrovoljnoj osnovi u duhu obostranog uvažavanja i s temeljnim ciljem da se na vrijeme razjasne sve nejasnoće i utvrde načini na koje se uspješno može pratiti nastava iz konkretnog predmeta. U konačnici, s uspješnim praćenjem nastave ostvarit će se i primjereni i očekivani rezultati u učenju tj. ocjenjivanju.
  – Prof. Željko Stapić za ovakav vid susreta s roditeljima stoji na raspolaganju u ponedjeljak, 12.1.2015.g., u intervalu od 1000 do 1100 sati, a po potrebi će ostati i duže!
  – Isto tako, moguće je u dogovoru s navedenim profesorom dogovoriti i neki drugi termin za susret ukoliko, iz opravdanih razloga, ne odgovara termin od 12.1.2015.g.

  – ZA UČENIKE –

  – U utorak, 13.1.2015.g., s početkom u 1000 sati prof. Željko Stapić održava dopunsku nastavu za sve učenike 1. i 2. razreda koji su ostvarili nedovoljan uspjeh iz predmeta fizika na kraju I. polugodišta.
  – Navedeni učenici trebaju iskoristiti ove dodatne sate za konačno svladavanje svih nejasnoća iz predmeta fizika kako bi na kraju školske godine ostvarili ocjene na znatno višoj razini.
  – Ukoliko se ukaže potreba, i u dogovoru s prof. Stapićem, moguće je dogovoriti još sati dopunske nastave tijekom zimskog raspusta tj. do početka II. polugodišta.

  Zenica, 30. prosinca 2014.g.

  direktor:
  Dragan Gavran, prof.