Image Alt

KŠC Zenica

  /  Javni pozivi   /  Dvorana   /  Radovi na izgradnji dvorane

Radovi na izgradnji dvorane

Projekt Zajedno u duhu – zajedno u sportu

Potpisivanjem Ugovora na svečanosti koja se održala dana 10.6.2022. godine u Hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima, a koju su uveličali gđa Nataša Tramišak, ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU, g. Zvonko Milas, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske započela je realizacija dugo očekivanog projekta obnove sportske dvorane u našem Centru. U ime našeg Centra svečanosti uručivanja Ugovora o financiranju nazočio je ravnatelj vlč. Vlatko Rosić.

Projekt Zajedno u duhu – zajedno u sportu predstavlja prekograničnu suradnju između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine u suradnji s Tehničkom školom i prirodoslovnom gimnazijom Ruđera Boškovića iz Osijeka, kao prijateljskom školom i vodećim partnerom na realizaciji projekta, i Katoličkog školskog centra Sveti Pavao Zenica kao partnerom, a imao za cilj adaptaciju školske-sportske dvorane Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića iz Osijeka i školske-sportske dvorane Katoličkog školskog centra Sveti Pavao Zenica. Tijek radova na djelimičnoj obnovi sportske dvorane možete vidjeti na fotografijama.

Druga faza projekta ima za cilj nabavku i ugradnju sportskoga poda dvorane i sportske opreme s ciljem da se nastavni proces iz predmeta Tjelesni odgoj i obrazovanje poboljša na višu razinu i u skladu s Europskim standardima kojima i težimo. Realizacijom projekta Zajedno u duhu – zajedno u sportu planiran je i sportsko edukativni susret učenika i nastavnika Tehničke škole i prirodoslovne gimnazije Ruđera Boškovića i učenika i nastavnika Katoličkog školskog centra Sveti Pavao Zenica čemu se iznimno radujemo u skorije vrijeme.