Image Alt

KŠC Zenica

  /  Centar   /  Prijatelji Centra   /  Godišnja skupština Udruge i 3. sportski susreti bivših učenika KŠC Sv. Pavao Zenica

Godišnja skupština Udruge i 3. sportski susreti bivših učenika KŠC Sv. Pavao Zenica

U subotu, 24. kolovoza 2013. godine, u organizaciji Udruge “Prijatelji KŠC Sv. Pavao” i Katoličkog školskog centra “Sv. Pavao” iz Zenice održane su dvije aktivnosti, redovita Godišnja skupština Udruge te nakon toga Treći sportski susreti bivših učenika Centra.

Na sjednici Skupštine nazočilo je 37 članova s pravom glasa te 52 gosta. Predsjednica Udruge, Dragana Livančić, podnijela je Izvješće o radu Udruge za period od 25. kolovoza 2012. godine do 24. kolovoza 2013. godine. Od ostvarene dobiti tijekom godine pružena je pomoć za 17 obitelji učenika Centra u vrijeme Božićnih blagdana, kupljena je sportska oprema za ekipe Centra, date su dvije donacije za učenike generacije Osnovne škole i Opće gimnazije, upućena donacija učenici Opće gimnazije kao financijska potpora za odlazak na maturalnu ekskurziju, isplaćene dvije jednokratne pomoći studenticama koje su aktivni članovi Udruge te kupljen potreban uredski materijal. Iskazano je zadovoljstvo do sada postignutim te uvjerenje da će budućnost pokazati da utemeljenje i postojanje Udruge ima koristan i lijep smisao za Centar, ali i one izvan njega. Na prijedlog Upravnog odbora Udruge, Skupština je usvojila Izmjene i dopune Statuta Udruge. Još jednom su pozvani učenici, roditelji, djelatnici Centra, ali i svi drugi koji cijene rad Udruge, da postanu njezinim članovima, a dosadašnje članove da urede plaćanje članarine za ovu godinu. Izrađene su i članske iskaznice u kojima će biti sve uredno evidentirano. U obraćanju predsjednice Udruge upućena je zahvala svima koji pomažu rad Udruge na bilo koji način. Nakon sjednice, u crkvi Sv. Ilije bilo je misno slavlje za sve umrle djelatnike i učenike Centra te za blagoslovljen početak nove školske godine.

U 18,30 sati započeli su sportski susreti bivših učenika Centra. Od 85 nekadašnjih učenika koji su došli na ove Susrete, četrdeset ih je sudjelovalo u sportskim aktivnostima, nogometu i stolnom tenisu. Pobjednička ekipa u nogometu bila je na čelu s kapitenom Zoranom Radovićem. Nakon završenih sportskih aktivnosti uslijedio je domjenak uz zabavu zeničkog benda “Nemoguće vruće”. Bilo je ovo još jedno lijepo druženje bivših učenika i djelatnika Centra. Očekujemo u sljedećoj godini da ćemo još bolje koncipirati ovu aktivnost Udruge i da će ovi susreti uistinu postati tradicionalno okupljanje bivših učenika Centra i evociranje na dane provedene u njemu.