Image Alt
  /  Centar   /  Udruga Prijatelji Centra   /  Mali jubilej Udruge “Prijatelji KŠC Sveti Pavao” iz Zenice

Mali jubilej Udruge “Prijatelji KŠC Sveti Pavao” iz Zenice

U srijedu, 26. studenog 2014. godine, u 18,00 sati, održana je 5. redovita sjednice Skupštine Udruge “Prijatelji KŠC Sveti Pavao” iz Zenice. Točno na ovaj datum, prije pet godina, utemeljena je ova Udruga tako da je ovo bio i njezin mali jubilej. Okupilo se oko 40 članova Udruge kao i nekoliko gostiju.

U svom kratkom obraćanju, ravnatelj don Ante Ledić podsjetio je sve nazočne na početke osnutka Udruge, pozdravio sve njezine članove i prijatelje te se zajedno s nazočnim prisjetio i odao poštovanje njezinim umrlim članovima.

Radni dio Skupštine predvodila je g-đa Željka Marković – Sekulić, zajedno s dva člana, prof. Oliverom Zubak i prof. Daliborom Zovom. Aktualna predsjednica Udruge, prof. Dragana Livančić, podnijela je Izvješće Upravnog i Nadzornog odbora o radu Udruge u periodu od 24. kolovoza 2013. do 26. studenog 2014. godine. Iskazano je zadovoljstvo radom Udruge, realiziranim aktivnostima, ostvarenim prihodima te upućene riječi zahvale svim članovima Udruge kojih je trenutačno evidentiranih 314 ali i svima koji prijateljski podržavaju njezino djelovanje. S obzirom da je ova sjednica Skupštine ujedno bila i 3. Izborna Skupština pristupilo se razrješenju dosadašnjih članova Upravnog i Nadzornog odbora te izboru novih.

Za nove članove Upravnog odbora izabrani su (prvih pet osoba, po Statutu Udruge, biraju se po službenoj dužnosti):

  1. don Anto Ledić – ravnatelj KŠC “Sv. Pavao” Zenica
  2. Dragan Gavran – direktor Opće gimnazije KŠC “Sv. Pavao” Zenica
  3. Biljana Abramušić – direktorica Osnovne škole KŠC “Sv. Pavao” Zenica
  4. Snežana Dujmović – predstavnica Vijeća roditelja
  5. Suzana Jonjić – predstavnica bivših učenika Centra
  6. Miroslav Budiša
  7. Dragana Livančić

Za nove članove Nadzornog odbora izabrani su:

  1. Josip Pojavnik
  2. Žana Relota – Rupar
  3. Lana Halilović

Na koncu sjednice, uručena su priznanja osobama koje su u proteklom periodu aktivno djelovale u Udruzi, a to su: Jozefina Kadić – Štrbac, Željka Marković – Sekulić, Miroslav Budiša, Josip Pojavnik i Mladen Perić. Priznanja za nesebičnu potporu u organiziranju svih aktivnosti Udruge dobili su: g-din Namik Salčinović i g-din Abdel Sivac.
Na koncu je uslijedio koktel i druženje.
Nakon par dana održana je sjednica Upravnog odbora Udruge, 2. prosinca 2014. godine. Odlukom članova Upravnog odborA, Na mandat od dvije godine izabrani su:
Dragana Livančić – predsjednica Upravnog odbora Udruge
Snežana Dujmović i Suzana Jonjić – dopredsjednice Upravnog odbora Udruge
Nataša Škuljević – tajnica Udruge
Željka Iličić – rizničarka Udruge
Josip Pojavnik – predsjednik Nadzornog odbora Udruge

Vjerujemo da će i sve naredne aktivnosti biti realizirane iz puno uvjerenje da utemeljenje i postojanje Udruge ima koristan i lijep smisao za Centar, ali i izvan njega.