Image Alt

KŠC Zenica

  /  Osnovna škola   /  Oglasna ploča   /  Nagrađeni učenici IX. razreda 2012/13

Nagrađeni učenici IX. razreda 2012/13

Nastavničko vijeće KŠC “Sveti Pavao” – osnovna škola Zenica na sjednici održanoj 7. lipnja 2013.god. donijelo je odluku da se nagrade sljedeći učenici i učenice IX.razreda.

  • učenica IX.a odjela, Laura Lenasi, za aktivno sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima.
  • učenik IX.b odjela, Mario Akrapović, za odličan uspjeh u učenju i primjerno vladanje i za aktivno sudjelovanje u sportskoj sekciji.
  • učenica IX.a odjela, Ivana Stapić, za odličan uspjeh u učenju i primjerno vladanje od I. – IX.razreda.
  • učenik IX.b odjela, Adrian Soltoković, za odličan uspjeh u učenju i primjerno vladanje od I. – IX.razreda i za sudjelovanje na općinskom natjecanju iz engleskog jezika.
  • učenica IX.a odjela, Irena Mira Sherry, za odličan uspjeh u učenju i primjerno vladanje od I. – IX.razreda, za sudjelovanje na općinskom natjecanju iz matematike te za aktivno sudjelovanje u literarnoj sekciji.

U skladu s Pravilnikom o nagrađivanju učenika u osnovnim školama Nastavničko vijeće također je donijelo odluku o izboru dva učenika s posebnim priznanjem i o izboru učenika generacije za ovu školsku godinu.

  • Učenik IX.a odjela, Mateo Vuković, nagrađuje se posebnim priznanjem za odličan uspjeh u učenju i primjerno vladanje u svih devet razreda osnovne škole, za sudjelovanje na općinskim i kantonalnim natjecanjima iz matematike i fizike, za osvojeno 1. mjesto u stolnom tenisu na XVI. sportskim susretima KŠC-a BiH te za aktivno sudjelovanje u tamburaškoj sekciji.
  • Učenik IX.b odjela, Feđa Jakić, nagrađuje se posebnim priznanjem za odličan uspjeh u učenju i primjerno vladanje u svih devet razreda osnovne škole, za sudjelovanje na općinskim i kantonalnim natjecanjima iz matematike, fizike, informatike i engleskog jezika te za aktivno sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima.
  • Učenik IX.b odjela, David Adžić, na temelju Pravilnika o nagrađivanju imao je najveći broj bodova (575 bodova) i imenovan je učenikom generacije šk.2012./2013.god. Osim što je sve razrede završio odličnim uspjehom sa svim zaključenim peticama David je svake godine ostvarivao zapažene uspjehe na natjecanjima:- VI.raz. – plasman na kantonalno natjecanje u matematici (3.mjesto) – VII.raz. – sudjelovanje na općinskom natjecanju iz matematike (9.mj.) – VIII.raz. – plasman na kantonalno natjecanje iz fizike – IX.raz. – sudjelovanje na općinskom natjecanju iz matematike – plasman na kantonalno natjecanje iz fizike  – sudjelovanje na općinskom natjecanju iz engleskog jezika – sudjelovanje na kantonalnom natjecanju iz informatike – nagrada za muzički element u predstavi “Ukradeni princ” na 15. festivalu dječjeg teatra BiH u Gračanici, svibanj 2012.god.Učenika generacije nagrađuje Matica Hrvatska, ogranak Zenica, a Udruga “Prijatelji KŠC Sveti Pavao” nagrađuje učenika generacije kao i učenike s posebnim priznanjem.