Image Alt

KŠC Zenica

  /  Osnovna škola   /  Oglasna ploča   /  Obavijest za roditelje djece koja trebaju krenuti u prvi razred osnovne škole u školskoj 2022./2023. god.

Obavijest za roditelje djece koja trebaju krenuti u prvi razred osnovne škole u školskoj 2022./2023. god.

Obavještavamo sve roditelje/ skrbnike koji bi željeli da njihova djeca pohađaju nastavu u Katoličkom školskom centru “Sveti Pavao” – osnovna škola u Zenici da trebaju prijaviti svoje dijete za prijem u prvi razred u školskoj 2022./2023. god. te da će se evidentiranje prijavljenje djece obavljati putem upitnika prijavom na link ( u prilogu) ili na mail adresu pedagoginje škole – marijana.milinovic@ksczenica.ba od 10.12.2021. do 20.12.2021.

Evidenciju sve djece za prijem u Katolički školski centar “Sveti Pavao” – osnovna škola u Zenici obavljamo kako bismo na vrijeme mogli planirati upis u prvi razred i dostaviti podatke Ministarstvu o broju učenika koji će pohađati program obveznog predškolskog odgoja i obrazovanja.

Program obaveznog predškolskog odgoja i obrazovanja u školskoj 2021./2022. god. namjenjen je djeci koja će do 1. ožujka 2022. god. navršiti 5 godina i 6 mjeseci života i koja nisu pohađala neku od predškolskih ustanova.

Tijekom mjeseca sječnja 2022. god. roditelji/staratelji će biti obaviješteni o liječničkom pregledu djece kao i o upisu djece u Program obaveznog predškolskog odgoja i obrazovanja a  i o vremenu realizacije programa roditelji/skrbnici će biti obaviješteni putem sredstava javnog informiranja i putem obavještenja na našoj školi.