Image Alt
  /  Centar   /  Proslava Dana škole o obraćenju sv. Pavla, zaštitnika škole, u našem Centru

Proslava Dana škole o obraćenju sv. Pavla, zaštitnika škole, u našem Centru

Proslava Dana škole o obraćenju sv. Pavla, zaštitnika škole, u našem Centru

Danas, 25. siječnja, proslavili smo Dan škole o blagdanu obraćenja sv. Pavla, zaštitnika škole. Nakon svete mise koju je predvodio biskup u miru i dugogodišnji Promicatelj Sustava katoličkih škola za Europu mons. dr. Pero Sudar u crkvi Sv. Ilije, uslijedila je svečana priredba u amfiteatru Centra.

Prigodni program izveli su učenici naše Osnovne škole i Opće gimnazije. S njima je glazbeni dio pripremio profesor Davorin Bošnjaković, a dramski profesorice hrvatskoga jezika i književnosti
s. Nada Abramović i Janja Jaković.

Na samome početku programa prigodnim riječima nazočne je pozdravio ravnatelj Centra don Vlatko Rosić. U svome govoru posebno je istakao ulogu prosvjetnih djelatnik navodeći da je “zadatak nas prosvjetnih djelatnika (…) odgajati i obrazovati mlade ljude u našem Centru i pokušati im uz Božju pomoć pružiti najbolje moguće djetinjstvo kroz nastavne i van nastavne aktivnosti”.

U programu su sudjelovale solistice Ema Zećo (VI. razred, Osnovna škola), s pjesmom Rainbow iz animiranog filma Moj mali poni i učenica Amina Bajramović (IV. razred, Opća gimnazija),
sa skladbom La musica di notte.

Dramska sekcija Osnovne škole i Opće gimnazije izvela je igrokaz pod nazivom Brige, muke i pouke.

Nakon svečane priredbe ravnatelj Centra pozvao je nazočne da posjete školsku galeriju „Paulus“ koja je od danas službeno otvorena. U galeriji su izloženi radovi učenika nastali u 25 godina postojanja škole.

Galerija slika